اينترنت ماهواره ای
 
درباره وبلاگ


به وبلاگ من خوش آمدید
آخرین مطالب
آرشيو وبلاگ
پيوندها
نويسندگان


ورود اعضا:

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 2
بازدید دیروز : 1
بازدید هفته : 4
بازدید ماه : 27
بازدید کل : 18725
تعداد مطالب : 32
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 1

آمار وبلاگ:

بازدید امروز : 2
بازدید دیروز : 1
بازدید هفته : 4
بازدید ماه : 27
بازدید کل : 18725
تعداد مطالب : 32
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 1

کامپیوتر
این وبلاگ رو برای ارایه مطالب مهم برای اونایی که دوست دارند از کامپیوتر سر در بیارن ایجاد کردم امیدوارم بتونم نظر شما رو جلب کنم




کاربران اينترنت با استفاده از امکانات متعددی قادر به اتصال به اينترنت و استفاده از منابع موجود می باشند. استفاده از خطوط تلفن معمولی ، مودم کابلی ، خطوط DSL ، اينترنت بدون کابل ، نمونه هائی در اين زمينه می باشند. در صورتيکه کاربران اينترنت قادر به استفاده از هيچکدام از وسايل ارتباطی فوق نباشند ( بدليل وجود مسافت زياد بين استفاده کننده و مرکز ارائه دهنده خدمات مورد نظر ) ، امکان استفاده از اينترنت ماهواره ای وجود خواهد داشت . اينترنت ماهواره ای از خطوط تلفن و يا سيستم های مبتنی بر کابل برای برقراری ارتباط استفاده نمی نمايد. در اين نوع سيستم ها از يک "بشقاب ماهواره ای " برای ارسال و دريافت اطلاعات ( دو طرفه ) استفاده می گردد. معمولا" در اين نوع سيستم ها سرعت ارسال اطلاعات معادل يک دهم سرعت دريافت اطلاعات است . مودم های کابلی  و خطوط DSL نسبت به اينترنت ماهواره ای دارای سرعت بمراتب بيشتری  در رابطه با دريافت اطلاعات می باشند. سرعت اينترنت ماهواره ای ده برابر سرعت يک مودم معمولی است . 

موسسات و شرکت های متفاوتی تاکنون سرويس اينترنت ماهواره ای را در اختيار علاقه مندان قرار می دهند. StarBand,Pegasus Express ,Teledesic و Tachyon نمونه هائی از شرکت های ارائه دهنده خدمات اينترنت ماهواره ای بصورت دو طرفه می باشند. سرويس ارائه شده توسط Tachyon در امريکا ، اروپای غربی و مکزيک ارائه شده است . Pegasus Express نسخه دو طرفه DirectPC است .

در اينترنت ماهواره ای دو طرفه از عناصر زير استفاده می شود :

  • يک "بشقاب " (Dish) با ابعاد دو و يا سه فوت

  • دو عدد مودم ( Uplink,downlink )

  • کابل های کواکسيال بين بشقاب و مودم

در اينترنت ماهواره ای دو طرفه از تکنولوژی IP multicasting استفاده می شود. در اين حالت امکان ارتباط 5.000 کانال بصورت همزمان و از طريق صرفا" يک ماهواره فراهم خواهد شد. IP multicasting ، داده های مورد نظر را از يک نقطه به چندين نقطه و بصورت فشرده ، ارسال خواهد کرد( در يک زمان )  . با فشرده سازی اطلاعات ، حجم داده ها کاهش و از پهنای باند موجود استفاده بهينه خواهد شد.

در سيستم DirectPC ( ارائه شده توسط DirectTV) ، کاربران همچنان می بايست از يک ISP استفاده نمايند. در اين حالت کاربران برای ارسال اطلاعات در ابتدا می بايست با ISP  تماس و در ادامه اقدام به ارسال و يا دريافت اطلاعات  نمايند.



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:







دو شنبه 6 آذر 1391برچسب:, :: 14:30 ::  نويسنده : عادل حیدرزاده